Servicii oferiteRealizare, optimizare si mentenanta site-uri

Avem capacitatea de a crea orice tip de site, tehnologiile utilizate permitandu-ne sa concepem proiecte de succes pentru afaceri online de succes. Bloguri, site-uri de prezentare, portaluri online, site-uri de stiri sau magazine online, vi le oferim in cea mai buna forma pentru a va putea bucura de aprecierile vizitatorilor sau a potentialilor clienti ai afacerii administrate.


Realizare aplicatii

Fie ca vrei o aplicatie online pentru gestiune interna, o aplicatie de facturare sau contabilitate, o aplicatie mobila iOS sau Android, sau chiar o aplicatie de Facebook, ai ajuns unde trebuie! Aplicatiile online pot avea multiple utilizarii si beneficii diversificate. De-a lungul timpului am realizat atat aplicatii online publice si interactive, cat si aplicatii interne de gestiune, facturare, contabilitate sau raportare.


Consultanta si Audit IT

Auditul IT presupune examinarea parametrilor de functionare ai infrastructurii si determinarea accesului si a punctelor de control din infrastructura IT a unei organizatii. Auditarea IT determina cu exactitate capacitatea unei companii de a-si folosi eficient infrastructura, de a-si proteja eficient informatia si de a oferi nivelul potrivit de acces personalului autorizat la resursele tehnologice corespunzatoare.


Servicii de inchiriere echipamente IT

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a inchiria echipamentele dorite pentru business-ul lor. Clientii isi pot selecta furnizorul si pot inchiria echipementele de care au nevoie, nefiind necesar sa le achizitioneze si astfel sa isi blocheze resursele de capital. Inchirierea echipamentelor reprezinta solutia optima pentru deducerea integrala a ratei lunare si pentru un cash flow-ul previzibil. Acest serviciu are o rata lunara fixa pe toata perioada contractuala, care poate varia intre 24 si 60 de luni.